13 Şubat 2012 Pazartesi

Doğru nakliyat için ipıçları

İpucu  1 : Tüm belgeler evden eve nakliyat firması tarafından tamamlanan ve size nakliye veya herhangi bir nakliyat şirketi işe aldığınızda belgede bulunan içeriği okumanız sizin sorumluluğunuzdadır edilmelidir.

İpucu  2 :  Başka bir ülkede kişisel mal taşımak için planlama yaparken nakliye ev eşyası denizaşırı şirket size hizmet seçimi verir bunu emin olun. Bu şekilde, seçme özgürlüğü olsun istiyorum, ve size gereken hizmetleri seçebilir ve size şirket giderleri mal aktarırken durumda, hangi firma tarafından ödenecektir.

İpucu  3 :  Evden eve taşımacılık firması sizin mal aktarımı için tek bir bileşik miktarı tahsil edilir. Kargo şirketi, bu müşteri için gereksiz sorun yaratacak gibi, her servis için ayrı ayrı ücret olmamalıdır.

İpucu  4 :  Uluslararası Nakliye diğer ülkedeki ücret vergi ödeyecek, ve bunun için ödeme yapmam isteniyor eğer, o zaman kargo şirketi iş yapma organize olmadığı oldukça kesindir.

Başka bir şehirde sizin ev eşyaları taşımak için şehirler arası nakliye şirketi işe aldığınızda kafanızda bu ipuçlarını tutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder