14 Şubat 2012 Salı

Evden eve nakliyat ücretleri hesaplama

Şirketlerin genel kargo için ücret diğer akıllıca daha malların taşınması için farklı fiyatlar talep edebilir ev eşyaları nakliye nihai maliyet de değişebilir. Evden eve nakliyat oranları da genellikle ağır kaçırılan limanlarında gecikme nedeniyle artabilir. Ayrıca, döviz kurundaki dalgalanmalar, ve bu çok için konteyner taşımacılığı oranları önemli ölçüde etkileyebilir. Bir müşteri evden eve ev eşyaları nakliye ise, o da konteyner taşımacılığı, "Bunker Düzeltme Faktörü" veya BAF nedeniyle oranları değişiklik sonucu etkilemiş olacak.

Evden eve nakliyat ücretleri şehirlerarası nakliye ev eşyaları için de konteyner veya güvenlik maliyeti olarak tarih sistemsiz zamları nedeniyle değişebilir. Bu ek bağlantı noktası tarafından alınır. Nakliye ev eşyaları için gitmek için en iyi şekilde yurtdışı konteyner taşımacılığı, tamamen maliyet etkin bir seçenek. İthalat ve ihracat şirketleri de konteyner taşımacılığı, nakliye ücretleri kaydetmek için açık nakliye için yerine seçenek olarak düşünebilirsiniz.

Son olarak, bir evden eve taşımacılık şirketi seçerken, bir şirketin güvenilirliği ve inanılırlığı kontrol etmek veya başka bir ev eşyaları nakliye için ücret zamanki uluslararası konteyner nakliye ücretleri çok pahalı bir ilişki olduğu ortaya dönmeliyiz emin olun. Acele eden ve nakliye yönergeleri takip etmeyen müşteriler, uzun vadede kaybedecek olanlar. Evden eve nakliye, piyasa güçlerinin duyarlı olduğundan,  konteyner taşımacılığı oranları dalgalanma değişebilir ve bu çok doğaldır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder