9 Mart 2012 Cuma

Nasıl evden eve taşımacılık şirketi seçebilirim?

Evden eve taşımacılık şirketi evinize geldiğinizde, aktivite denetleyecek etrafında olun. Düzgün mal kolu emin olun. En iyi ajansları güvenilir işçi var ve onlar mal taşıma açısından çok titiz vardır.

Sadece ambalaj ve evden eve nakliyat hakkında, tamamen taban kayması önce yapılması gereken başka şeyler de var değildir. Eğer orada mailler alıyorum nasıl merak ettiniz mi? Yetkilileri ile iletişime geçin ve hareket hakkında onları bilgilendirmek ve onlara bir yönlendirme adresi vermeniz gerekir.

Faturaları uygun iletilebilir böylece kredi kartı şirketleri ve telefon şirketi bildirim eşit derecede önemlidir. Unutmayın, yeni adresiniz sonraki kimliğiniz olacak!

Elektrik faturaları, bakım ücretleri, su faturaları vb. açısından tüm borçlarını ödemek böylece otoriteler ile dertte arazi olmadığı.

Bir şehirden diğerine taşınması sırasında mal güvenliği önemlidir. İlk adım bunları temin etmek ve bir sonraki adıma mal hareketi izlenebilir çevrimiçi ya da en azından ilgili hareket ajansına telefon yoluyla olduğundan emin olmaktır. Nakliye şirketi size hareket durumunu bir izleme numarası veya erişilebilirlik sağlamak için başarısız olursa, bir kırmızı bayrak kaldırın.

Son olarak, "kutuları açma" anlaşmanın bir parçası olduğundan emin olun. Size yeni evinde büyük kutularla çevrili olmak istemiyorum.

Gerisi sizin kontrolünüzde. size sorunsuz hizmet sağlayabilen evden eve nakliyat ve paketleme kiralamak mümkün olup olmadığını sadece kolay ve sorunsuz yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder